maanantai 23. tammikuuta 2012

Pakosti kotona

Heippa taas, niin kuin otsikko paljastaa, kotona ollaan. Keskimmäinen sairastui rajuun vatsatautiin eilen illalla synttärikemujensa jälkeen (toivotaan, että vieraat eivät saaneet tartuntaa), niinpä tämä päivä on oltu kotosalla.
No, onhan siitä sentään jotain hyötyäkin.... pystyin taas pikkuisen korjailemaan blogiani haluamaani suuntaan ja tietysti kirjoittamaan tänne.
Koulu alkoi toissaviikolla ja onhan ollut uusien asioiden opettelua toden teolla! Emme siis ole vielä varsinaisia ammattiin johtavia opintoja alkaneet, vaan yleistä kuinka ilmoittaudut kursseille yms. Oli meillä matematiikan aloituskoekin ja onneksi sain sen ensi yrittämällä läpi. Tällä viikolla alkaakin sitten lääkelaskujen kurssi. Kivaa on kyllä ollut ja sain jopa jonkin verran sukkaakin koulussa väkerrettyä.
Tyttäreni sai isältään lahjaksi uuden kameran, saa nähdä, josko äitikin voisi siitä vähän hyötyä saamalla tänne blogiin vähän parempitasoisia kuvia.
Yritän ensi postaukseen saada taas muutaman valmistuneen työn kuvankin.
Iloista talvipäivää ystävät!

2 kommenttia:

 1. Toivottavasti siellä on vatsatauti selätetty eikä leviä muille. Vaan niinhän se monesti käy että kun yksi lapsista sairastuu, niin kohta sairastaa loputkin.

  Iloista tammikuun loppua!

  Toivotteleepi SNY

  VastaaPoista
 2. Huhuu, mitä kuuluu?
  Täällä ensimmäisen paketin kasaus-suunnitelmat käynnissä, saapas nähdä mitä keksin ;)

  VastaaPoista