perjantai 25. toukokuuta 2012

Heippa vaan pitkästä aikaa! Ja ihan ensimmäiseksi iso anteeksipyyntö omalle snylleni. Oma tietokoneeni kotona ei jostain syystä suostu yhteistyöhön bloggerin kanssa ja en ole saanut vähään aikaan postattua yhtään kuvaa. Nyt sain koulun koneelta vihdoin näytettyä teille ihanat paketit joita oma sny:ni on minulle pitkin kevättä lähettänyt. Tässä ensimmäiseksi pari ihanaa pakettia maalis-ja huhtikuulta, molemmat langat olivat minulle uusia tuttavuuksia. Saas nähdä mitä ihanaa niistä keksin. Tuo muumupalapelikortti oli vänkä idea. Piti ensin tehdä vähän töitä, jotta sen pystyi lukemaan. Hauska!


 Tässä sitten sny:ni eli Nillan mahtava päätöspaketti. Nuo langat suorastaan huutavat päästä valkoisen kanssa raidoitettuna kesätopiksi. Joudun ilmeisesti sittenkin pyörtämään langan ostamattomuuspäätökseni sen verran, että ostan noille sitä valkoista lankaa kaveriksi. Mukana paketissa oli ihana lammasaiheinen magneetti, mahtavat pienet kukkasakset neulekassiini sekä kaunis iso kukkanappi.  Iso kiitos sinulle Nilla ja anteeksi vielä tämä postauksien vähyys. Olet onnistunut laittamaan jokaiseen pakettiin aivan mahtavia uusia tuttavuuksia ja varmasti niistä vielä jotain teenkin. Kunhan löydän niille täydelliset ohjeet... tai ehkä sävellän jotain itse.
Nyt en ole vähään aikaan kovinkaan kummoisia neulonut, paitsi kun tein yhden yövuoron harjoittelussani,  niin aloitin tekemään kummityttärelleni kesäksi keltaista jakkua. Siitä puuttuu vielä vähän etukappaletta ja pienet hihat. Yritän taas jollain koneella laittaa siitä teille kuvan.
Puutarhaa olen kovasti yrittänyt laittaa ja ihania kukkia sieltä taas alkoi nousta kevään edettyä. Täytyy ottaa niistäkin kuvia tänne. Meille tulee joku puutarhuri pitämään kesäkuun alussa pihakutsuja, toivottavasti saan häneltä hyviä vinkkejä puutarhan hoitoon. Lähinnä minua kiinnostaa tällä hetkellä hyötypuutarhan pito.

Täytynee varmaan kesän aikana investoida uuteen tietokoneeseen, se vanha olikin toivottoman tehoton ja hidas. Nykyään sen tupaa sammahtelemaan alvariinsa ja ihan yllättäen, niin ettei sillä järin uskalla aloittaa mitään uutta.

Mutta, oikein iloista kesää vaan kaikille. Ei unohdeta bloggailla!

5 kommenttia:

 1. Kiitos Siru mukavista paketeista kevään mittaan - joka kuukausi on tullut mukavia ja mieluisia yllätyksiä. Aurinkoista kesää!

  VastaaPoista
 2. Kiitokset Sirulle kuluneesta keväästä! Helppo oli sinulle suunnitella paketteja, vaikka ensin ajattelinkin että onpas vaikea kun tavallaan oli niin vapaat kädet :) Mutta sitten ajattelin että jospas et ole kokeillut kaikkia lankoja mitä nettikaupat tarjoavat. Sitten kun postauksiasi ei kuulunut niin pelkäsin jo että jotain on sattunut tai että et tykännyt yhtään minun lähetyksistäni. Mutta hyvä näin, kaikki on kunnossa. Mukavaa kesää!
  T: Nilla

  VastaaPoista
 3. Heippa! Oli mukava lukea kuulumisiasi pitkästä aikaa:) Ihania paketteja olet saanut, nyt odotan mitä kaunista noista langoista aikanaan tuleekaan:) Puutarha hommia meikäkin on tehnyt, käsityöt ovat jääneet siitä syystä hieman taka-alalle, tuolla ulkohommissa aika menee niin nopasti ettei huomaa ajan kulumista ja onhan se mukavaa vaihtelua käsitöiden tekemiselle:) Ihanaa ja lämmintä kesää sinulle! T: Näpertelijä

  VastaaPoista
 4. Hei, Oletpa saanut ihania paketteja snyltäsi. Minäkin mielenkiinnolla katselen mitä langoista syntyy.

  Käväisehän blogissani, onnetar suosi sinua ;)

  VastaaPoista
 5. Blogissani on sinulle Tunnustus:) Hyvää Uutta Vuotta ja mukavaa viikonloppua!T: Näpertelijä

  VastaaPoista