sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Äänestyspäivänä...

Tänään on tullut sitten käytyä äänestämässä.... täytyy sanoa, että en ollut vielä ihan viimemetreilläkään varma kumpaa äänestäisin. Yritin sitten ajatella järkevästi ja sain äänestettyä. Tein siinä samassa päivälenkin ja olihan kuulkaas kaunis ilma! Pikkuisen kasvoja nipisteli, mutta muuten tuli suorastaan hiki, kun kävelin niin haipakkaa tahtia. Huomisaamuksi on onneksi jo luvattu vähän lauhempaa.

Oma snyni on jo käynyt minua hätistelemässä, kun en ole tänne kirjoittanut, anteeksi hiljaisuus. Halusin saada nämä sukat valmiiksi, että saisin esiteltyä teille ne. Itse tykkään kovasti tuosta langasta ja sen väreistä, kaikista niistä. Minuun vetoaa tuollaiset ehkä voisin sanoa maanläheiset värit.
Sukat itselle lankana jokin Mark&Kattensin sukkalanka.

Myssy, lanka Katia Darling
 Toinen valmistunut ja tarpeeseen tehty työ on tämä. Myssy itselle ja lankana Katia Darling (muistaakseni). En ole kovin hyvä laittamaan muistiin käyttämiäni lankoja. Tuossa langassa minuun vetosi tuo väritys, tuo punainen suorastaan hyppää silmiin. Onneksi omistan vielä lisää tuota lankaa, siitä voisi vielä tehdä myssyn seuraksi sormikkaat.

Tällä hetkellä minulla on tekeillä kolme työtä. Yksi niistä on Nallesta tehtävä neuletakki itselle, siitä puuttuu vielä hihat ja pikkuisen toisesta etukappaleesta. Teen sitä aina välillä, minusta on mukava kun on muutama työ tekeillä koko ajan.  Toinen keskeneräinen on puretusta neuletakista (Puro lankana) saaduista langoista ja siitä tulee itselle tunika... toivottavasti langat riittävät.

Ja kolmas työ, joka on itse asiassa kohta valmis ovat tumput  nuorimmaiselleni Nalle -langasta. Huomasin, että hänen kaikki tumppunsa olivat pieniä tai kadoksissa, joten eikun puikot heilumaan. Onneksi ne tekee viikonlopussa, joten poika saa tumput huomenna päiväkotiin mukaansa.

Kohta pääsee onneksi saunan lämpöön ja sitten iltasella täytynee seurata tiiviisti presidentin vaaleja. Meitin 7-vuotiaskin ilmoitti katsovansa, kun Suomi saa uuden presidentin.

1 kommentti:

  1. Kiva kuulla että puikoilla olet. Pipon väri on kerrassaan upea. Hienoja töitä oletkin saanut aikaan.
    Ensimmäisessä paketissa tuleekin sinulle jotain muuta väriä.. sanoisinko maanläheinen sekin.. mutta eipä siitä tän enempää vaan pidetään jännitystä yllä ;)
    Sny

    VastaaPoista