tiistai 14. helmikuuta 2012

Onnellista Ystävänpäivää!

Minua kosittiin juuri ystävänpäivänä muutama vuosi sitten, kerrankin ukkokullalla oli ajoitus kohdillaan. :)

Hain tänään rakkautemme hedelmät jo aikaisin päiväkodista ja nyt nuorimmainen köllii päikkäreillä ja keskimmäinen leikkii rauhassa. Taidanpa kohta keittää vähän teetä ja nauttia hiljaisuudesta. Vielä on pussin pohjalla edellisen snyni lähettämää talvista teetä, mutta kohta pitää hakea kaupasta sitä lisää, sen verta ihanaa se on. Kiitoksia vaan Lilli-Marjukka!

Sainpahan kuvattua teille jotain valmistakin. Minunkin oli sitten pakko tehdä itselleni oma frillahuivi. Tytär ja mies katsoivat ihmeissään ja eivät uskoneet, kun kerroin että ajattelin sitä myös käyttää. Ehkä jo ensi viikonloppuna, kun pääsemme mieheni kanssa pitkästä aikaa kaksin ulos. Saipas äippäkin vähän bling-blingiä elämäänsä.

Uusimmassa novitassa oli ohje näistä koukutuista lapasista. Sain vihdoin käyttöön syksyn kierroksen snyltäni saadut florica -langat (nuo punaiset) ja joskus tyttäreltäni saadun ruskean akryylilangan.

Nyt taidan alkaa paketoimaan yhtä synttärilahjaa, poikani menee kaverinsa 7-vuotissynttäreille taistelemaan laserpyssyillä (äitikin on joskus kokeillut sitä lajia ja hauskaa oli :)).

Ihania pakkaspäiviä, nautitaan lumesta!


2 kommenttia:

  1. Tulin vierailulle, kun huomasin Neulomon puolella, että sinulla on uusi blogi, onnea blogillesi:) Ihanan huivin olet tehnyt ja tottahantoki jokaisella pitää olla bling-bling elämässä, piristävät päivää mukavasti:) Lupsakkata Ystävänpäivää sinulle! T: Näpertelijä

    VastaaPoista
  2. Jokos posti tuli... ;)
    SNY

    VastaaPoista